Sute de persoane supravegheate judiciar, în ultima săptămână

175
Sute de persoane supravegheate judiciar, în ultima săptămână - arest-1447607853.jpg

Articole de la același autor

Au încălcat legea și au ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Este vorba despre 162 de persoane care au trecut pragul instanțelor în ultima perioadă. Faptele nu au fost atât de grave, iar judecătorii au dispus măsuri preventive de supraveghere judiciară. 


Supravegherea se realizează de către polițiști, iar oamenii legii desfășoară activități specifice față de 26 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 135 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar, și față de o persoană, pe numele căreia a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune. 


De asemenea, în perioada 6-13 noiembrie, au fost înlocuite 30 de măsuri preventive, deoarece suspecții au încălcat obligațiile pe care le aveau. 


"Astfel, măsura controlului judiciar dispusă inițial a fost înlocuită cu măsura arestării la domiciliu în două cazuri, cu executarea pedepsei închisorii în șase cazuri, cu arestarea preventivă în 11 cazuri, cu condamnarea cu suspendare în 7 cazuri și cu măsura educativă a asistării zilnice într-un caz. De asemenea, măsura arestului la domiciliu dispusă inițial a fost înlocuită cu măsura arestării preventive în două cazuri și cu condamnare cu executare într-un caz", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2902 secunde