Tâlhar britanic, prins la Constanța

204
Tâlhar britanic, prins la Constanța - aaa-1360666590.jpg
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Constanța, împreună cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale au descins la o locuință, unde l-au depistat pe Joseff Rivas, de 34 de ani, cetățean britanic, care locuiește în județul Constanța.
 
Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Constanța au emis, pe 17 decembrie 2012, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă, având de executat o pedeapsă privativă de libertate, de trei ani. 


Întrucât bărbatul se sustrăgea executării pedepsei, acesta a fost dat în urmărire națională și internațională. Totodată, autoritățile britanice au solicitat extrădarea sa, în vederea continuării cercetărilor. Acesta mai este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de  jaf și vătămare corporală gravă, fapte comise în anul 2008, în Londra. Aceste infracțiuni sunt prevăzute de art. 8 din 1968 și art. 18 din 1861 și pedepsite de Codul penal din Marea Britanie, cu închisoarea pe viață. 


Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei privative de libertate. După ce va executa cei trei ani de închisoare, acesta va răspunde în fața autorităților britanice, care pot dispune încarcerarea acestuia pe viață.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Tâlhar băgat după gratii
Luni, 11 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Gării
Pagina a fost generata in 0.3685 secunde