Tâlhar care a ameninţat şi jefuit două persoane pe stradă, prins de polițişti

279
Tâlhar care a ameninţat şi jefuit două persoane pe stradă, prins de polițişti - talhar-1631730194.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de doar 19 ani care ar fi ameninţat şi jefuit două persoane în plină stradă, în municipiul Constanţa, a fost prins după aproape o lună de zile, de oamenii legii.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Constanța l-au identificat pe acesta, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat, fapte comise în perioada 17 august - 6 septembrie. „În urma probatoriului administrat, a reieșit că, acesta ar fi deposedat, prin amenințări cu acte de violență, două persoane, de un telefon mobil și 600 de lei, respectiv o brățară. Totodată, tânărul ar fi forțat sistemul de închidere a portierei unui autoturism, ar fi răvășit obiectele găsite în interior, fără a sustrage bunuri”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Cristina Gavriloaie.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3846 secunde