Tâlhar în serie, arestat după ce a făcut mai multe victime, la Constanța

225
1
Tâlhar în serie, arestat după ce a făcut mai multe victime, la Constanța - furt1372735149148586244014956283-1506689815.jpg

Articole recomandate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, ieri, a fost sesizat judecăturl de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei cu propune de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul reținut A.D., cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Din probele administrate, a reieșit faptul că în data de 21 septembrie, în jurul orei 21, inculpatul ar fi folosit un cuțit pentru a deposeda persoana vătămată A.C.I.K. de o poșetă ce conținea un telefon mobil marca Huawei P9 Lite, cheile locuinței, două chei ale unui autoturism marca Citroen C3, ochelarii de soare și de vedere, cauzând un prejudiciu în valoare de 2500 lei.

În aceeași seară, la distanță de câteva ore, același A.D. a amenințat cu un cuțit o altă persoană și i-a sustras un telefon mobil marca Samsung Galaxy S6, în timp ce victima se afla în fața ușii de acces în scara blocului TD14 de pe Bulevardul Tomis, cauzând un prejudiciu de 2000 lei.

Comentează știrea

Maria Nista
29 septembrie 2017
De ce este Numit ,,Tâlhar în Serie"???.

Am citit amănunțit acest Capitol și am rămas Surprinsă,când am văzut scris Tâlhar în Serie. Posibil nu are un loc de muncă, cum să întâmplă în majoritatea Oraselor, Comunelor, Satelor și Cătunelor în vremea aceasta. Dar mă gândesc să te îndelitnicești să furi, îi un lucru Necinstit, fiecare trebuie să trăiască din Rodul și Câștigul Muncii lui, aceasta-i părerea mea.Eu cred că-i mai cinstit să Ceri decât să Furi. Dacă Ceri posibil să îndură cineva și î-ți dă un-leu-doi-lei sa-u chiar 10 lei.Dar ajungând să furi ajungi la Oamenii Legii și la Inchisoare. Ce ai rezolvat că ai FURAT??? Te-ai făcut de Rusine în fața întrege-i Țări, dar nu-i numai atât țe-ai stricat tot Viitorul dragă Copile.Legea-i lege, iar unde-i Lege nu-i Tocmeală. Salut din Suflet și Inimă intregul Colectiv al aceste-i Instituții ai Statului Român, pentru Promtitudinea și Activitatea depusă;în toate Cazurile care ne depășesc pe noi Cetețeni. Cu tot Respectul din Suflet Mii de Mulțumiri tuturor Angajaților Instituției,de la Cel mai Înalt Nivel la Ce-l de jos Nivel, chiar și Femeia de Servici ai Instituției Merită un Respect Nobil.Cu stimă și respect M.N.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9954 secunde