Tâlhar periculos pe străzile Constanței

370
2
Tâlhar periculos pe străzile Constanței - 41347308971-1355265627.jpg
Polițiștii constănțeni au prins, ieri, un tâlhar periculos care amenința copii cu un briceag, în plină stradă, și le fura telefoanele mobile. Anchetatorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la nivelul Poliției municipiului Constanța au strâns dovezi privind comiterea a opt astfel de fapte, de la jumătatea lunii noiembrie până în prezent, dar continuă cercetările având convingerea că bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a comis mult mai multe fapte. 

Suspectul, Tamer Ismail, este din Constanța și a fost eliberat din închisoare în urmă cu trei luni, unde a fost închis pentru comiterea unor infracțiuni similare. 

Potrivit anchetatorilor, suspectul urmărea victimele în zona parcurilor (de exemplu, în apropierea parcului din Tomis II) și le ataca la adăpostul întunericului. "Victimele au între 12 și 14 ani și, în general, se deplasau singure pe stradă. Într-o singură speță, erau doi copii și l-a tâlhărit pe unul dintre ei. Se apropia de ei cu gluga trasă pe față, făcând astfel dificilă identificarea lui, îi amenința cu un briceag și le lua telefoanele mobile", ne-a declarat comisarul șef Emilian Pârvu, șeful Poliției municipiului Constanța. 

Îl interesau numai telefoanele performante și costisitoare, printre "capturile" lui numărându-se iPhone 3GS, iPhone 4S, Samsung Galaxy etc. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, în sensul că trei telefoane au fost găsite la domiciliul suspectului, unul a fost recuperat de la un amanet, iar un altul de la un cumpărător de bună credință. 

Tânărul a fost reținut și urmează să fie dus în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

gogu
12 decembrie 2012
pedeapsa de la dumnezeu de sarbatori ptr pagubiti

Cine cumpara la copii asa ceva isi merita soarta in timp ce altii nu au cu ce sa isi trimita copi la scoala.Hot la hot,difera modul de actiune

CET
12 decembrie 2012
Cet

Sa caute si la tzaca acasa celelalte telefoane

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Tâlhar arestat, la Mangalia
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Teroare în satele constănțene
Pagina a fost generata in 0.8287 secunde