Tâlhar periculos prins la ieșirea din Kaufland

640
1
Tâlhar periculos prins la ieșirea din Kaufland - main-1349723238.jpg
Polițiștii constănțeni au organizat, ieri, o pândă pentru prinderea unui tâlhar periculos, acuzat de amenințarea cu un cuțit și jefuirea a două fete.


Iulian Ciolpan, de 26 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, era căutat de oamenii legii de la începutul verii. El este acuzat că pe 1 și respectiv 3 iunie a comis două tâlhării în zona City Park Mall. 

Potrivit oamenilor legii, în ambele ocazii, el a amenințat cu un cuțit câte o tânără; primei i-a furat telefonul mobil și suma de 50 de lei, iar pe a doua victimă a "convins-o" să-i dea telefonul mobil, cerceii din ureche și 180 de lei. Ambele tâlhării au fost comise în jurul orei 23,00. 

Ulterior, în timpul cercetărilor, polițiștii l-au identificat ca fiind suspectul principal, dar nu reușeau să dea de el: ba nu era la domiciliu, ba nu era găsit în locurile unde își pierdea timpul de obicei. 

Ieri, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au aflat că tânărul se afla în supermarketul Kaufland, cel mai probabil în căutare de noi victime. 

L-au așteptat la ieșire, îmbrăcați în civil, iar când a ieșit, au tăbărât pe el. Încercând să scape, tânărul a început să strige că este victima unor infractori: "Săriți, tâlharii vor să-mi ia banii!". Polițiștii l-au pus însă la pământ și l-au încătușat, fiind reținut pentru 24 de ore. 

Iulian Ciolpan nu se află la primul conflict cu legea. În urmă cu șase luni a ieșit din închisoare, unde a fost băgat după ce a primit o condamnare de șapte ani pentru comiterea unor tâlhării asemănătoare. Mai mult, prin 2005, el a bătut un taximetrist, i-a furat mașina și a abandonat-o după ce s-a plimbat cu ea și a accidentat-o. 

Suspectul urmează să fie dus în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 



Comentează știrea

bljLdMSDwGbW
11 august 2014
yvbfawIOSLltqXHTLqH

PApwLv arbilfyazojp, [url=http://qvwpvtbsuema.com/]qvwpvtbsuema[/url], [link=http://eovzstxowfif.com/]eovzstxowfif[/link], http://ogvlzrspcpgn.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3225 secunde