Tâlhari prinși după șase luni

106

Articole de la același autor

Ofițerii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța au dat de urma unor indivizi acuzați de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Sali A., de 25 de ani, din comuna Cas-telu, și C.Ș., de 17 ani, din Constanța, au fost reținuți pentru 24 de ore de anchetatorii constănțeni. Cei doi sunt acuzați că, în urmă cu șase luni, împreună cu Zabar Ș., de 19 ani, au agresat o femeie, din Constanța.

Potrivit anchetatorilor, victima se deplasa pe bulevardul 1 Mai, din Constanța. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Aurora, femeia de 39 de ani a fost acostată de trei persoane, care i-au furat telefonul mobil și poșeta de pe umăr, după care s-au făcut nevăzuți. Victima a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților. Ea le-a declarat polițiștilor că în geantă avea două telefoane mobile și un portofel cu acte de identitate, carduri bancare și suma de 450 de lei.

Ofițerii BIC au demarat cercetările și, după aproape o lună și jumătate, au dat de urma tinerei de 19 ani implicată în comiterea faptei. La acea dată, Zabar Ș. a fost arestată. Anchetatorii au continuat cercetările și au dat și de urma celorlalți doi suspecți care au ajuns, ieri, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul în valoare de 2.500 de lei a fost recuperat în totalitate și predat păgubitei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Minori loviți de mașină
Vineri, 19 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Tâlhărită în plină stradă
Pagina a fost generata in 1.2638 secunde