Tâlhărie în parcul Tăbăcărie

241
2

Articole de la același autor

Un constănțean de 25 de ani a reclamat, în noaptea de duminică spre luni, puțin după miezul nopții, că a fost tâlhărit în timp ce se afla în Parcul Tăbăcărie. Acesta a povestit că era împreună cu doi prieteni, pe o bancă, când au fost acostați de doi indivizi de etnie romă. Cei doi le-au cerut un telefon mobil, sub pretextul că vor să dea un apel, iar când au fost refuzați, au început să-i amenințe. Cei trei prieteni au fugit, dar constănțeanul de 25 de ani s-a împiedicat și a căzut. Suspecții s-au apropiat, l-au bătut și i-au furat telefonul mobil, un Samsung Galaxy SIII. 

În prezent, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale desfășoară cercetări pentru identificarea suspecților și tragerea lor la răspundere. 

Comentează știrea

Stan
27 august 2013
Bătuți, jefuiți,umiliți

Polițiștii își vor face datoria, îi vor prinde pe agresori dar domnii judecători din Constanța, îi vor pune în libertate, motivând că nu reprezintă pericol public. Făceți dumneavoastră o statistică, vedeți de câte ori s-au petrecut lucrurile așa și veți constata că am dreptate! Bine că nu au stat lucrurile mai rău, Doamne Ferește!

hmm
27 august 2013
buni prieteni

Halal prieteni. De ce nu se duc politistii sub acoperire pe la orele alea prin Tabacarie? Lasii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5013 secunde