Tâlharii de la Hârșova, căutați și în Bulgaria

288
Polițiștii din Constanța continuă cercetările în ancheta deschisă cu privire la jaful de 350.000 de euro, comis în localitatea Hârșova.
Oamenii legii au puține indicii, deoarece atacatorii purtau cagule pe față, iar în mâini mănuși.
Mai mult, surse din poliție au precizat că tâlharii au procedat ca la carte, deoarece pe mănuși au pus motorină ca să nu le fie luată urma de câinii polițiștilor.
Pe de altă parte, deoarece unii martori au declarat că cei doi atacatori erau așteptați de încă unul, care se afla într-o mașină neagră, cu numere de Bulgaria, polițiștii au dat toate mașinile în consemn la frontieră și au cerut ajutorul omologilor din țara vecină.
În cursul zilei de luni, o tânără din Hârșova, iubita unui om de afaceri, a fost atacată, în timp ce urca scările spre locuința sa, de două persoane care purtau cagule. Atacatorii au lovit-o cu pumnii și picioarele pe Adriana Socaci, de 29 de ani, după care au obligat-o să deschidă ușa apartamentului situat la parter, iar apoi să le dea cheia de la seiful pe care îl avea în casă.
Tâlharii au luat 720.000 de lei și 140.000 de euro, adică 350.000 de euro, după care s-au făcut nevăzuți. Tânăra a fost găsită legată de calorifer și în stare de inconștiență de iubitul său, Marian Chiocaru.
Ea a fost transportată la spitalul din Constanța și se află internată la secția de terapie intensivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9337 secunde