Tâlhării pe bandă rulantă, în plină stradă. Vizate - femeile în vârstă

344
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de cei cinci tineri cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, tăinuire, complicitate la tâlhărie. 


Potrivit anchetatorilor, în data de 28 iulie, în jurul orelor 17.00, Alexandru Lucian Moldoveanu, ajutat de alți trei complici, a smuls un lănțișor din aur de la gâtul unei femei de 67 de ani, în timp ce se afla pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Ulterior, cei patru au valorifiat lănțișorul de aur la o casă de amanet aparținând SC Cochet Bijou SRL din Piața CET, din municipiul Constanța, împărținând banii astfel obținuți, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 822 de lei. 


Pe 29 iulie, în jurul orelor 13:00-13:15, Tanior Osman i-a furat lănțișorul de aur unei femei, în vârstă de 60 de ani, în timp ce victima se afla în stația liniei de autobuz 102, aflată la intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu. Ulterior, s-a deplasat împreună cu Alexandru Lucian Moldoveanu, C.A.M și V.A.M. la casa de amanet SC Litoral Star SRL din zona Anda, din municipiul Constanța, unde a valorificat bunul sustras, împărțind banii astfel obținuți, valoarea prejudiciului fiind de 1.600 lei. 


Tot în data de 29 iulie, Alexandru Lucian Moldoveanu, ajutat de aceeași complici, a valorificat un lănțișor din aur, în greutate de aproximativ 12 grame, la casa de amanet SC Litoral Star SRL, pe care unul dintre partenerii de furt îl sustrăsese de la o femeie. 


Alexandru Lucian Moldoveanu și Tanior Osman au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior trimiși în fața magistraților, care au luat decizia arestării preventive pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4575 secunde