TÂNĂR ARS DE VIU CHIAR ÎN BENZINĂRIE! Pompierii i-au găsit trupul pe bancheta din spate a autoturismului

622
TÂNĂR ARS DE VIU CHIAR ÎN BENZINĂRIE! Pompierii i-au găsit trupul pe bancheta din spate a autoturismului - siucideremasinaarsa068300700-1527662914.jpg

Articole recomandate

Sinuciderea este ipoteza terifiantă luată în calcul de anchetatori, în cazul șoferului de 23 de ani, care a ars de viu într-un autoturism, într-o benzinărie din Cluj Napoca.

Cu câteva ore înainte de incendiu, tânărul a postat pe o rețea socială un mesaj în limba engleză care îi duce cu gândul pe investigatori la o decepție în dragoste.

În același timp, psihiatrii vorbesc despre un gest dramatic prin care acesta ar fi vrut să atragă atenția.

Secvențele derulate după ce mașina a fost cuprinsă de flăcări lângă pompele de carburant stârnesc fiori. Riscul unei explozii era mare și - ca să evite un dezastru - până să ajungă pompieri, angajații stației au sărit să stingă flăcările cu extinctoarele.

Șoferul mașinii - un tânăr de 23 de ani din București - a fost înghițit de flăcări. În mod încă inexplicabil, pompierii i-au găsit trupul pe bancheta din spate a autoturismului.

Angajații stației susțin că băiatul alimentase cu câteva momente înaintea de declanșarea incendiului și avea un comportament ciudat.

"L-am tot văzut că ba se plimba ba să închidă mașina ba se tot agita pe lângă mașină", a spus un angajat al benzinăriei.

Ca să stingă focul, militarii de la ISU au intervenit cu 2 autospeciale.

Preț de câteva secunde pericolul a fost uriaș intruncat între mașina și pompa de alimentare era o distanță de mai puțin de un metru. Anchetatorii spun că totul putea să sară în aer. Mai ales că în cele 6 pompe sunt sute de litri de combustibil."

Andrei Biriș purtător de cuvânt ISU Cluj: "Cu ajutorul angajaților s-a lichidat imediat și flăcările nu s-au extins însă bărbatul a era mort, cel mai probabil cauza este autoincendierea."

Anchetatorii spun că mașina fusese împrumutată de tânăr de la o rudă. Deocamdată nimeni nu știe ce cauta băiatul la Cluj și este posibil ca el să își fi premeditat gestul.

Tudor Ștefan Rotaru, lector psihoterapeut: "Un gest dramatic și are și această parte demonstrativă. Este clar că a vrut să transmită un mesaj. Însă când vine vorba de așa ceva, vorbim de o îngustare a conștiinței. Nu și-a dat seama cu adevărat ce face și nu a cântărit consecințele gestului. Pare un gest de furie, un gest de disperare și a vrut să transmită un mesaj. A vrut probabil să arate cât de mult suferă, este ceva întâlnit foarte rar."

Angajatii benzinăriei și câțiva șoferi care erau în stația de carburanți au încercat să-l salveze pe tânărul de 23 de ani. Din păcate nu au putut face nimic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8371 secunde