Tânăr de 26 de ani, dispărut de luni, din Ploieşti, găsit mort între stabilopozi, la Constanţa

346
Tânăr de 26 de ani, dispărut de luni, din Ploieşti, găsit mort între stabilopozi, la Constanţa - untitled-1630066392.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 26 de ani din Ploieşti, care era dat dispărut de familie din data de 23 august, a fost găsit mort între stabilopozi, în Portul Tomis din Constanţa.

„Seara trecută am fost solicitaţi să intervenim în portul turistic Constanţa, acolo unde o persoană era prinsă între stabilopozi. La faţa locului s-au deplasat 11 scafandri cu trei autospeciale, ambarcaţiunea de la punctul de salvare acvatică Tomis şi un echipaj de la serviciul judeţean de ambulanţă Constanţa. A fost recuperat trupul unui bărbat care, din păcate, a fost declarat decedat la faţa locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica.

În urma cercetărilor, a reieşit că bărbatul era cel care fusese dat dispărut la IPJ Prahova, în data de 23 august. Băiatul ar fi plecat de acasă, din Ploieşti, la mare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, pe corpul tânărului nu există urme de violenţă.

Neoficial, se pare că acesta şi-ar fi luat viaţa, fiind în depresie, în urma unei decepţii în dragoste.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8086 secunde