Concurs Tânăr de 30 de ani, ucis pe trecerea de pietoni din zona Far

1226

Articole de la același autor

Trecerea de pietoni de pe b-dul 1 Mai, din dreptul Bisericii Adormirea Maicii Domnului, continuă să facă noi victime. Anual, zeci de pietoni ajung în spital sau, mai rău, sunt uciși pe acest marcaj, deși ei traversează regulamentar. Vina este în mare parte a șoferilor, care circulă cu viteză și nu sunt atenți, dar și a autorităților locale care nu semnalizează corespunzător această trecere, deși ea prezintă un nivel foarte ridicat de periculozitate. Prost iluminată, cu marcaje șterse, tocite, zebra de pe 1 Mai își numără victimele una după alta.
Miercuri seară a fost, din păcate, rândul unui tânăr de 30 de ani să-și dea ultima suflare pe trecerea blestemată.
Răzvan Dimoftache, de 36 de ani, șoferul unui autoturism Renault, l-a surprins și accidentat pe trecerea de pietoni pe Ionel Toma, de 30 de ani, care se angajase în traversarea drumului în mod regulamentar. În urma impactului, tânărul a murit pe loc. Șoferul s-a ales cu dosar penal și va fi cercetat pentru omor din culpă. Din păcate, este doar o chestiune de timp până ce un nou accident grav se va întâmpla pe acea trecere.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Constanța, inspector Carmen Șerbănescu, a recunoscut că trecerea de pietoni de la Biserica Adormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai periculoase din oraș, acolo înregistrându-se în fiecare an multe accidente foarte grave. În acest sens, polițiștii au recomandat autorităților locale, răspunzătoare de amenajarea marcajelor pietonale, să monteze limitatoare de viteză în acea zonă pentru a evita alte tragedii.
Rămâne însă de văzut cât de repede se mișcă Primăria, mai ales că la mijloc e vorba de viața oamenilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.735 secunde