Tânăr din satul Potârnichea, arestat în vederea extrădării în Bulgaria

254
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus, astăzi, arestarea pentru o perioadă de cinci zile a unui tânăr de 22 de ani, Romeo Marian Brânzei, după ce autoritățile din Bulgaria au cerut extrădarea sa pentru o serie de fapte pe care le-a comis pe teritoriul acestei țări.

Oamenii legii din Bulgaria spun că Brânzei a fost prins, la data de 31 mai 2011, în localitatea Ruse, având asupra sa 540 de baxuri de țigarete netimbrate pe care intenționa să le introducă pe teritoriul României. Anchetatorii i-au întocmit dosar penal, după care l-au lăsat să plece, doar că nu au mai reușit, sub nici un chip, să-l readucă la ei în țară pentru a răspunde acuzațiilor ce îi erau aduse.

Prin urmare, în luna aprilie 2012, Biroul Procurorului Regional Ruse - Bulgaria a emis mandat european de arestare pe numele lui Romeo Marian Brânzei, dându-l, astfel, în urmărire internațională prin Interpol. În baza mandatului respectiv, tânărul a fost ridicat chiar de la domiciliul său din Potârnichea și băgat după gratii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0151 secunde