Tânără arestată după ce nu a purtat mască și a tușit spre șoferul Uber

354
Tânără arestată după ce nu a purtat mască și a tușit spre șoferul Uber - y2m5ztc5mdu4mme2owm3mdm3ztzjnjhh-1615628407.jpg
O tânără de 24 de ani din San Francisco a fost arestată după o altercație cu șoferul Uberului cu care călătorea, după ce acesta i-a atras atenția să poarte mască. Deranjată, ea l-a atacat pe bărbat, i-a dat cu spray cu piper și i-a tușit în față, relatează BBC și Digi24.


Malaysia King este acuzată că a refuzat să poarte mască într-un mijloc de transport și că l-a atacat pe șofer cu un spray cu piper, într-o altercație care a avut loc pe 7 martie în San Francisco. Ea este una dintre cele trei pasagere și la un moment dat se apropie de șofer și tușește spre el. O a doua tânără, Arna Kimiai, a anunțat poliția că se va preda după acest incident.


Cele trei tinere spun însă că șoferul ar fi vrut să le lase „într-o zonă nelocuită”. Subhakar Khadka, șoferul în vârstă de 32 de ani, le-a spus polițiștilor că principala agresoare a refuzat să poarte mască și că ar fi încercat să-i fure telefonul mobil. După ce au coborât din mașină, Malaysia King s-a îndreptat spre partea șoferului și i-a dat cu spray în față. Imaginile suprinse de camera instalată în autoturism ar dovedi toate aceste acuzații, un montaj scurt fiind publicat de televiziunea CBS. Identitatea celei de-a treia pasagere nu a fost dezvăluită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6264 secunde