Tânără cercetată după ce a fost depistată la frontieră cu 242.000 de euro ascunși pe corp

257
Tânără cercetată după ce a fost depistată la frontieră cu 242.000 de euro ascunși pe corp - euro1-1575541821.jpg

Articole recomandate

O femeie de cetățenie română, soție a unui sirian, este cercetată penal după ce polițiștii de frontieră giurgiuveni au găsit ascunsă pe corpul acesteia suma de 242.000 de euro.

"La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, un cetățean sirian în vârstă de 37 ani, împreună cu acesta călătorind și soția lui, cetățean român în vârstă de 38 de ani. Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului și persoanelor, ocazie cu care au descoperit, ascunsă pe corpul femeii, suma totală de 242.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă emis joi de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

La cercetări, cei doi soți au declarat că banii le aparțin și intenționau să îi folosească pentru achiziționarea unui apartament în Istanbul, Turcia. Deoarece nu a putut fi justificată legalitatea provenienței și destinația sumei de bani, aceasta a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră giurgiuveni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "evaziune fiscală". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6342 secunde