TÂNĂRĂ ÎNSĂRCINATĂ, TERORIZATĂ DE SOȚ, GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE. Detalii cutremurătoare

963
TÂNĂRĂ ÎNSĂRCINATĂ, TERORIZATĂ DE SOȚ, GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE. Detalii cutremurătoare - lia87339900-1496039150.jpg
O tânără de numai 22 de ani, care era însărcinată în luna a opta, a fost găsită spânzurată chiar de soțul ei. Anchetatorii au stabilit că tânăra s-a sinucis, însă detalii cutremurătoare au ieșit la iveală.


Lia și-a pus capăt zilelor cu doar două săptămâni înainte de a naște. Tânăra era o contabilă de succes, avea o familie înstărită și părea că duce o viață fericită, potrivit observator.tv.


În realitate, aceasta trăia o adevărată dramă. Apropiații povestesc că Lia locuia într-o casă dintr-o comună din Bihor, izolată de celelalte, și că era terorizată de soțul ei.


Cu doar câteva zile înainte, cumpăraseră, împreună, pătuț și haine pentru copilul pe care urma să-l nască peste două săptămâni. Chiar dacă părea să aibă o viață fericită, în spatele ușilor, însă, era drama. 


Ajunsă în pragul disperării, tânăra și-a luat viața. Și odată cu a ei, și pe cea a pruncului său nenăscut.


Pe Facebook, soțul Liei își mărturisește, în continuare, iubirea. Specialiștii spun că depresia pre-natală este extrem de periculoasă și afectează inclusiv dezvoltarea copilului. Iar nediagnosticată și tratată, poate duce la gesturi extreme.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3052 secunde