Tânără originară din Constanța, stabilită cu familia în Italia, UCISĂ de un ȘOFER DROGAT

2252
Tânără originară din Constanța, stabilită cu familia în Italia, UCISĂ de un ȘOFER DROGAT - xmiriamciobanu1-1667477306.jpg
O tânără româncă de 22 de ani, stabilită cu familia în Italia, Miriam Ciobanu, a fost ucisă pe stradă de un șofer beat și drogat. Fata plecase de la o petrecere de Halloween, unde se certase cu iubitul ei și se întoarcea acasă pe jos. Potrivit presei italiene, un șofer beat și drogat, aflat la volanul unui Audi A3, a spulberat-o în timp ce mergea pe via Veneto în Pieve del Grappa, zona Treviso.

Miriam Ciobanu era născută în Constanța dar era stabilită de ani buni, împreună cu familia, în Italia. O tânără frumoasă și pasionată de literatură, spun despre ea cei care au cunoscut-o.

Șoferul în vârstă de 23 de ani ar fi afirmat ulterior incidentului că fata i-ar fi apărut brusc în față și nu a mai putut să o evite.

Lovitura puternică a aruncat-o pe Miriam mai întâi pe capotă, apoi pe parbriz, zdrobindu-l, în final prăbușindu-se pe asfalt, la câțiva metri de locul unde s-a produs impactul. Medicii de pe ambulanță nu au putut decât să-i confirme decesul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4243 secunde