Varianta fetei nu s-a confirmat

Tânărul acuzat că a violat o fată de 14 ani este cercetat doar pentru act sexual cu un minor

1468
Tânărul de 19 ani acuzat de o fată de 14 ani de viol este cercetat de polițiști doar pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.
În urmă cu mai bine de o săptămână, la Poliția Constanța a fost înregistrată o sesizare, din partea unei minore de 14 ani, în care aceasta acuza un tânăr, de 19 ani, că ar fi violat-o. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 16 spre 17 iulie, când adolescenta a fost la discotecă împreună cu un prieten, Constantin Alin Moldoveanu, de 19 ani, din Constanța. La întoarcere, în zona Pescărie, într-un bloc aflat în construcție, unde fata spune că ar fi fost dusă cu forța, ea ar fi fost violată.
Copila a fost examinată de specialiștii Serviciului de Medicină Legală, controlul medical relevând faptul că a avut o deflorare recentă, nestabilindu-se cu exactitate dacă actul sexual ar fi avut loc în noaptea indicată de victimă. De asemenea, nu existau indicii clare de violență pe corpul fetei, care să certifice faptul că aceasta chiar a fost victima unui viol. Polițiștii au demarat cercetările, ei verificând spusele fetei, au trecut și la audierea celui incriminat, în cele din urmă ajungându-se la concluzia că raportul sexual s-ar fi consumat fără ca minora să fie constrânsă. Un alt semn de întrebare pentru polițiști a fost și faptul că plângerea a fost depusă la Poliție la patru zile de la consumarea presupusului viol.
Chiar și în astfel de condiții, Constantin Alin Moldoveanu s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde