Tânărul care a accidentat mortal cinci persoane, într-o stație de autobuz, eliberat condiționat

1599
Tânărul care a accidentat mortal cinci persoane, într-o stație de autobuz, eliberat condiționat - 19466130023147100-1551955308.jpg

Articole recomandate

Tânărul care în aprilie 2016 a accidentat mortal cinci oameni, într-o stație de autobuz din Brăila, a fost eliberat condiționat din închisoare, după mai puțin de trei ani petrecuți după gratii.


Marius Negoiță, în vârstă de 29 de ani, a fost eliberat din Penitenciarul Brăila la jumătatea lunii trecute, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Brăila.


Bărbatul a primit inițial o sentință de cinci ani, redusă apoi la patru ani, fiind scăzută perioada în care acesta a fost în arest la domiciliu. Mai exact, bărbatul a ieșit din închisoare după mai puțin de 3 ani, doi ani fiind în detenție, iar aproape 10 luni în arest la domiciliu și arest preventiv.


În aprilie 2016, Marius Negoiță conducea cu viteză foarte mare pe un bulevard din Brăila, când a vrut să evite un alt vehicul și a tras de volan. Autoturismul a urcat pe platoul din dreptul unei stații de transport în comun și a lovit cinci persoane. Patru dintre acestea au fost proiectate în peretele unui imobil, impactul cauzând decesul acestora. Pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul rutier, s-a dispus efectuarea unei constatări criminalistice. Astfel, s-a stabilit că viteza de deplasare a autoturismului a ajuns, la intrarea în stație, la aproximativ 115 km/h, creștere de viteză care s-a produs cu circa 70 de metri înainte de impact.


În accident au murit patru femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 37 și 41 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4541 secunde