Tânărul care a ucis un polițist, cu 40 de lovituri de cuțit, s-a SINUCIS în PUȘCĂRIE!

852
Tânărul care a ucis un polițist, cu 40 de lovituri de cuțit, s-a SINUCIS în PUȘCĂRIE! - ioanbesaucigaspolitistsuceava465-1506458989.jpg

Articole recomandate

Ioan Beșa, ucigașul polițistului din Suceava, a fost găsit spânzurat în celula în care era încarcerat, din Penitenciarul Botoșani. Infractorul l-a omorât, pe 20 iulie 2017, pe agentul Sorin Viziteu, în Gara Burdujeni, după ce l-a înjunghiat cu 40 de lovituri de cuțit.

xxx


Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o celulă a Penitenciarului Botoșani. Conform evz.ro, bărbatul care și-a luat viața în această seară este Ioan Beșa, criminalul care a ucis un polițist în Gara Burdujeni din Suceava cu 40 de lovituri de cuțit, informează site-ul "Botosani, Buna Dimineata" (btbd.ro).

Din primele informații, bărbatul s-a spânzurat. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. Sinucigașul era încarcerat singur în respective celulă.

Pe 20 iulie 2017, Ioan Beșa, domiciliat în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, în doar 50 de secunde, l-a atacat pe polițistul Sorin Vezeteu, aflat pe peronul gării Burdujeni – Suceava, în trei rânduri și i-a aplicat nu mai puțin de 40 de lovituri de cuțit. El a declarat, ulterior, că a vrut să se răzbune pe polițiști deoarece a fost închis într-un penitenciar din Germania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1731 secunde