Tânărul care i-a tăiat gâtul iubitei de 17 ani a fost prins!

302
Tânărul care i-a tăiat gâtul iubitei de 17 ani a fost prins! - fondcriminalist11422899637150553-1569754557.jpg
Tânărul din Prahova care și-a omorât iubita în vârstă de 17 ani a fost prins. Poliția ceruse ajutorul populației pentru găsirea criminalului.


UPDATE: Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de polițiști în apropiere de locuința lui, la aproape 24 de ore după ce au început să-l caute.

Poliția prahoveanu nu a oferit deocamdată alte detalii cu privire la capturarea acestuia.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea bărbatului care și-a omorât fosta iubită cu toporul.

"Față de Laurențiu Marin, în vârstă de 21 de ani din Șotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună", precizează IPJ Prahova.


Bărbatul dat în urmărire are 1,70-1,75 m înălțime, păr negru, constituție atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidași de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit IPJ Prahova, sâmbătă, la orele 16:08, prin apelul 112 s-a sesizat faptul că pe raza comunei Șotriile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuință.

La fața locului a fost găsit cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8994 secunde