Tânărul care și-a abandonat prietenii în mașina în flăcări, DROGAT cu marijuana!

1241
Tânărul care și-a abandonat prietenii în mașina în flăcări, DROGAT cu marijuana! - 646x404-1491304026.jpg

Articole recomandate

Dan Ioan Tudor, un tânăr de 20 de ani din Timișoara, a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de producerea unui accident în care doi tineri, un băiat și o fată, și-au pierdut viața, abandonați în mașina în flăcări. Potrivit procurorilor, șoferilor a consumat marijuana înainte de a se urca la volan.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au făcut publice acuzațiile aduse tânărului de 20 de ani din Timiș care a provocat un accident rutier în care doi prieteni ai săi, un tânăr de 19 ani și o fată de 16 ani, și-au pierdut viața. Dan Ioan Tudor este acuzat de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive și părăsirea locului accidentului. Potrivit procurorilor, care au obținut arestarea preventivă a tânărului de 20 de ani, accidentul s-a produs în timpul unei depășiri. 


"Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în data de 02.04.2017, în jurul orelor 21:40, în timp ce conducea autoturismul marca Audi dinspre localitatea Mașloc spre localitatea Fibiș din județul Timiș, inculpatul Dan Ioan Tudor ar fi intrat în depășirea unui autoturism marca BMW, iar după o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă în partea stângă a sensului de mers, intrând în șanțul de colectare a apei și lovind o bancă, din care autoturismul ar fi fost proiectat într-un copac, apoi într-un alt copac aflat în apropiere. În urma impactului autoturismul a luat foc, arzând în proporție de 80%, rezultând vătămarea pasagerei aflată pe scaunul din dreapta față, V.O.M., și decesul pasagerilor de pe bancheta din spate, M.F., în vârstă de 19 ani și L.C., în vârstă de 16 ani, corpurile acestora fiind găsite carbonizate după stingerea incendiului", arată procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara într-un comunicat de presă. Potrivit aceleiași surse, după producerea evenimentului rutier, Dan Ioan Tudor "a părăsit locul accidentului, fiind identificat de organele de poliție după aproximativ două ore, când a fost condus la unitatea medicală pentru prelevarea probelor biologice, rezultatul examenului toxicologic preliminar efectuat cu teste imunometrice pe mostra de urină fiind pozitiv pentru marijuana", scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3603 secunde