"Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile". Militar de pe fregata Regele Ferdinand, LOVIT MORTAL de mașină

3348

Articole recomandate

Un tânăr de doar 22 de ani, militar pe fregata Regele Ferdinand, și-a găsit sfârșitul, azi noapte. Cosmin Duca a murit pe loc, după ce a fost spulberat de șoferul unei mașini, în Constanța. Autorul accidentului a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști.


Citește și ACCIDENT RUTIER MORTAL, LA CONSTANȚA! Șoferul a fugit de la fața locului



"La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, in apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului.", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Pe pagina sa de Facebook apare motto-ul "Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile." 


Cosmin Duca este din comuna Luncavița, județul Tulcea și, din anul 2016, lucra pe fregata Regele Ferdinand.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9857 secunde