TAROM va anula zeci de curse

516
TAROM va anula zeci de curse - tarom43254300-1553361932.jpg

Articole recomandate

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de încărcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anunțat, sâmbătă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, într-o conferință de presă.

Este vorba despre curse care au fost introduse fără niciun studiu de rentabilitate, precum Sibiu-Stuttgart, Sibiu-Munchen, Timișoara-Chișinău, Timișoara-Stuttgart, Paris-Cluj sau Paris-Timișoara, a arătat ministrul.

"Știți cu ce grad de încărcare zburau aceste curse? 25%. Dacă luăm un ATR, înseamnă că zbura cu 10 pasageri la bord. Mai mult decât atât, anunța dânsul (Werner Wolff, fostul director general al TAROM - n.r.), cu surle și trâmbițe, la acel moment, deschiderea cursei București-Baku. Nu s-a efectuat nicio cursă, dar în schimb au fost făcute cheltuieli pentru deschiderea curselor și încă se plătește pentru această cursă. L-am rugat pe domnul director Susanu (Florin Susanu, noul director general - n.r.) să sisteze de îndată orice plată pe aceste curse neprofitabile", a precizat Cuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8608 secunde