Tată și fiu, găsiți MORȚI în casă. Principalul suspect și-a recunoscut crima

535
Tată și fiu, găsiți MORȚI în casă. Principalul suspect și-a recunoscut crima - criminalisti-1541104950.jpg

Articole recomandate

Autorul dublului asasinat din Satu Mare, un bărbat de 34 de ani reținut miercuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, după ce și-a recunoscut faptele atât în fața procurorilor, la audieri, cât și în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunal. Anterior, agresorul executase o condamnare pentru tâlhărie.

Suspectul în cazul dublei crime comise într-un apartament din Satu Mare, un bărbat de 34 de ani care cunoștea victimele și le frecventa periodic, a fost arestat preventiv, joi, sub acuzația de omor calificat, potrivit news.ro.

Bărbatul fusese reținut pentru 24 de ore miercuri, iar în fața procurorilor și-a recunoscut faptele. De asemenea, joi, în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Satu Mare, bărbatul a recunoscut comiterea crimelor și a cerut să fie judecat cât mai repede, scrie romaniatv.net

Marți seară, polițiștii din Satu Mare au primit apel la 112 de la o femeie care anunța că un bărbat de 74 de ani și fiul acestuia, de 36 de ani, au fost găsiți morți într-un apartament de bloc din cartierul Micro 15, având urme de violență pe corp. Cea care a sunat la Poliție este o rudă a victimelor, care a mers să le viziteze după ce a primit un apel de la un locatar al blocului. Locatarul i-a relatat femeii că, marți după-amiază, a auzit scandal în apartamentul celor doi bărbați.

Victimele au fost găsite cu leziuni la gât, provocate de un corp ascuțit, cel mai probabil un cuțit, iar locuința acestora era răvășită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.3208 secunde