Taximetriștii independenți vor să iasă în stradă

468
Taximetriștii independenți vor să iasă în stradă - protesttaximetristi-1318324141.jpg

Articole recomandate

Sindicatul Național al Taximetriștilor Independenți și Asociația Națională a Transportatorilor și Taximetriștilor Independenți intenționează să organizeze în Capitală, în data de 1 noiembrie 2011, un miting și un marș de protest, pentru eliminarea ilegalităților existente în activitatea de transport în regim de taxi.
"În anul 2008, primarul general și-a asumat anumite obligații față de transportatorii autorizați să execute serviciul de transport în regim de taxi pe raza municipiului București prin contractele de gestiune delegate a serviciului de Taxi încheiate între municipallitate și aceștia. Până în prezent, nici primarul general și nici măcar una dintre direcțiile aflate în subordinea acestuia nu au intervenit în niciun fel în legătură cu reglementarea serviciului de transport în regim de taxi, corespunzător prevederilor legii în vigoare", se arată într-un comunicat al celor două organizații sindicale.
Acestea solicită "o întâlnire de urgență", cu primarul general al Capitalei, în cadrul căreia vor insista ca în săptămâna 17 - 24 octombrie 2011 să înceapă împreună cu reprezentanții ITM București, Garda financiară, ARR, Poliția rutieră, controale menite să reglementeze corespunzător derularea activității de transport în regim de taxi pe raza municipiului București.
În caz contrar, taximetriștii independenți sunt deciși să înceapă protestele pe 1 noiembrie pe o perioadă nedeterminată până la eliminarea tuturor ilegalităților existente în activitatea de transport în regim de taxi, relatează Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Actual : "Indignații" au ocupat Bruxelles-ul
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Actual : Grecii ies iar în stradă
Pagina a fost generata in 0.407 secunde