Telefoanele mobile, ținta predilectă a hoților de la Vama Veche

391
Telefoanele mobile, ținta predilectă a hoților de la Vama Veche - iphone4cosmote-1342261160.jpg
Vineri seară, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Steaua de Mare, din Vama Veche, a fost sesizat de o persoană cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ cinci minute i-a fost furat telefonul mobil, un Iphone 4, de culoare neagră, din curtea casei, de pe masă. Păgubitul le-a mai spus jandarmilor că îl bănuiește pe un bărbat care s-a tot învârtit în jurul casei.

La scurt timp, pe baza descrierii, jandarmii l-au identificat pe făptuitor, la o terasă din localitate, după ce acesta vânduse telefonul pentru numai 50 de lei.

Chestionat de oamenii legii, bărbatul, indentificat drept Nicolae C, de 37 de ani, din București, a recunoscut că a furat telefonul mobil și că l-a vândut persoanei de la bar.

Din fericire, telefonul a fost recuperat și înapoiat posesorului de drept.

Bucureșteanul a fost reținut și dus la Secția 3 Poliție Rurală Mangalia, pe numele său fiind întocmit și un dosar penal pentru furt calificat.

* * *

De la 1 iulie până în prezent, oamenii legii din Vama Veche au recuperat și predat părților vătămate, șapte telefoane mobile dar și alte obiecte (aparat de fotografiat și alte bunuri de valoare), sustrase din corturile de pe plajă sau de la terase, se menționează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Un car alegoric a luat foc, în Mamaia
Pagina a fost generata in 2.819 secunde