"Temutul" traficant de droguri constănțean vrea protecție pentru el și familia lui!

2273
7
Iustin Victor Rădulescu, bărbatul de 56 de ani, din Constanța, angajat al Căpităniei Midia, căutat de autoritățile italiene pentru că ar fi "creierul" unei grupări ce ar fi traficat nouă tone de cocaină a fost de acord, vineri, în fața magistraților de la Curtea de Apel Constanța să fie extrădat în Italia, pentru a-și rezolva problemele judiciare pe care le are acolo.

"Pentru scurtarea perioadei și soluționarea cauzei consimt să fiu predat", a spus Rădulescu. El a pus însă și anumite condiții: să fie supus unui control medical amă-nunțit și să aibă parte de asistență din partea Consulatului sau Ambasadei României în Italia "pentru a-mi garanta integritatea psihică și fizică", a mai comple-tat acesta. "Vor să-mi pună în cârcă o faptă care nu există. Vreau să merg acolo, dar doresc să am și anumite garanții. Nu sunt vinovat de cele reținute în mandatul emis de autoritățile italiene, dar pentru a-mi clarifica situația într-un interval de timp foarte scurt consimt la predare și doresc ca acestea să-mi asigure condițiile necesare pentru o rezidență în deplină siguranță, a integrității mele personale, a sănătății, precum și un control medical, mai ales ținând cont că, în urmă cu doar câteva luni, am suferit un preinfarct", le-a spus Victor Rădulescu judecătorilor.

"Aș vrea ca statul român să asigure protecție familiei mele, pentru că soția mea este bolnavă, de șapte ani nu a mai ieșit din casă", a declarat Rădulescu.

Iustin Victor Rădulescu a cerut toate aceste asigurări pentru a fi sigur că familia sa va fi în siguranță. "Am înțeles că sunt implicate în acest caz persoane influente din Italia, nu aș vrea să mă aflu în postura ca, din cauza presiunilor la care ar fi supusă familia mea, să fiu obligat să recunosc o faptă pe care nu am făcut-o. Ca cetățean european aș fi preferat să fiu judecat aici, căci am încredere în Justiția noastră, nu în cea italiană, unde românii știm prea bine cu toții cum sunt priviți", a mai spus Rădulescu.

Instanța a dispus punerea în exe-cutare mandatului european emis pe numele bărbatului și arestarea sa pentru o perioadă de încă 25 de zile, timp în care Rădulescu va fi predat autotrităților din Italia.

Amintim că autoritățile italiene susțin că, în perioada decembrie 2007 - aprilie 2008, Rădulescu ar fi coordonat, finanțat și supervizat operațiunile care urmăreau importul de narcotice și că ar fi cumpărat din America Latină, în mai multe rânduri, aproape nouă tone de cocaină.

În mandatul emis autorităților din România se mai spune că transpor-tul de stupefiante achiziționate din America de Sud s-ar fi făcut cu ajutorul mai multor nave.

Comentează știrea

Sherlock Holmes
2 iunie 2012
Exista o coincidenta ciudata...

Ma frapeaza "coincidenta" intre locul unde lucreaza Radulescu, adica la Capitania Midia si faptul ca drogurile au fost transportate cu ajutorul unor nave. El lucreaza in port, marfa a fost transportata cu vapoare. Este o coincidenta cel putin ciudata. Daca omul lucra ca taximetrist sau mecanic, atunci era altceva si putea fi crezut cu usurinta ca este nevinovat. Exista o legatura periculoasa intre locul serviciului (Capitania Midia) si faptul ca vapoarele au transportat cocaina...

pesterau
2 iunie 2012
palaz

palaz cu clica noastra ,fatuloiu,popescu,bogdan si eu grigore pesterau protejam reteaua.sunt implicate sri-ul si alte servicii.radulescu va avea soarta lui aldo moro.

poireau
3 iunie 2012
"temutul"

mai sherlock holmes,mai bine zis homeless,esti idiot ,rau de tot.iarta-ma ,dar,esti maestru,in prostie! informeaza-te ,mai temeinic si dupa aceea da-ti ,cu parerea.

Vlad T.
3 iunie 2012
Sa fie campanie electorala?!!

Acest Radulescu, daca lucra la o firma din port cu 1500 lei si abia isi intretinea familia, putea el sa fie "capul" acestei retele de traficanti? 9 tone tranzitate in 2007 si 2008, si prins abia acum? Este sigur o facatura sau...o greseala de scriere a articolului. Ce au facut organele SRI? Cum asigura ei siguranta romanilor? Avea Radulescu atributiuni in controlul navelor din port? Lucra cumva la control vamal? A arunca in vant o stire fara detalii, este o ...intoxicare meedia! Daca Radulescu o fi unul tuciuriu si a fost si el odata sa testeze piata muncii din afara tarii, o fi fost asemuit cu un italian traficant. Este posibil! Ar trebui extinse investigatiile si arestati toti cei implicati.

je
3 iunie 2012
lui frapatul

mai sherloace ia de bea un frapee sa nu te mai frapeze nimic si sa iti tina" dejtele"ocupate ca scrii tampenii.nu ai caine de plimbat sau ceva ca ocupi saptiu aiurea......asta e un prapadit care a cazut ca musca in lapte asa ca nu iti mai da tu cu presupusul ca o fi ca no fi .....nu faci trafic doi ani ,misti 9 tone de droguri si cazi la belea tocmai acum.asta e facatura pe bune si mai e facuta si prost ,dar prost de tot .sper sa aiba un avocat bun ca e mancat in italia amaratul ala.am zis!

Răspuns la: Exista o coincidenta ciudata...
Adăugat de : Sherlock Holmes, 2 iunie 2012
Ma frapeaza "coincidenta" intre locul unde lucreaza Radulescu, adica la Capitania Midia si faptul ca drogurile au fost transportate cu ajutorul unor...
iuli
7 iunie 2012
prost

bai holmes prost mai esti dute ba si vezi cum traieste familia lui pai daca esti detectiv cauta bai boule nu am mai putut sa ma abtin dar esti un MARE BOU tu si cei care il ancheteaza omul asta a cazut ca musca in lapte facatura care se poate intimpla oricui,aici este furt de identitate,aviz procurorilor,romanul asta trebuie ajutat nu cred nici macar o virgula din ce se spune despre el.

Răspuns la: lui frapatul
Adăugat de : je, 3 iunie 2012
mai sherloace ia de bea un frapee sa nu te mai frapeze nimic si sa iti tina" dejtele"ocupate ca scrii tampenii.nu ai caine de plimbat sau ceva ca...
iuli
7 iunie 2012
sorry

sorry frapatu este pt boul de holmesboy

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3065 secunde