Tentativă de înșelăciune, la Constanța. Escrocii au cerut 18.000 de euro

368
Tentativă de înșelăciune, la Constanța. Escrocii au cerut 18.000 de euro - tentativa-1514901404.jpg
Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați, în urmă cu câteva zile, de către o femeie, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informând-o că a suferit un accident și este la spital.

Pentru efectuarea unei operații, i s-a adus la cunoștință, de către o voce de bărbat necunoscută, care s-a recomandat a fi medic, că ar fi nevoie de suma de 18.000 de euro. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca, în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier", vă sfătuiesc polițiștii constănțeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5679 secunde