Tentativă de răpire. O fetiță de clasa a treia a fost abordată de un necunoscut chiar în fața școlii

5715
1
Tentativă de răpire. O fetiță de clasa a treia a fost abordată de un necunoscut chiar în fața școlii - 125-1507980405.jpg
O fetița de 9 ani a fost abordată de un necunoscut care a încercat să o ademenească în mai multe feluri, apoi să o bage cu forța în mașina. Din fericire, copila a reușit să fugă și să ceară ajutor. Acum bărbatul este căutat de polițiști în tot județul.


Fetița, elevă în clasa a treia, a fost lăsată de mamă, în stația de autobuz, la câțiva metri de școala la care învăța. Era 7.30 dimineața. La scurt timp, copila a fost acostată de un necunoscut.

Anca Serea, directorul adjunct al Școalii Alexandru Ioan Cuza din Bacău povestește că: Persoana a întrebat-o drumul spre autogară, dar ea nu i-a dat niciun detaliu. Apoi i-a spus că îi dă 50 de lei ca să meargă la București.

Toată această discuție a fost purtată cu ea ținută de mână.

Până la urmă, fetița a reușit să se desprindă din strânsoare, a căzut și a fugit direct în școală.

Inspectoratul Școlar Bacău a transmis că va cere directorilor de școli să intensifice măsurile de siguranță.

Bărbatul este căutat acum de polițiști. Primul pas este să fie identificat pe baza descrierilor fetiței.

De la ea au aflat polițiștii că mașina celui care a acostat-o avea numere de Argeș, potrivit stiri.tvr.ro.


Comentează știrea

costica
15 octombrie 2017
Lucrezi în timpul liber!

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0142 secunde