Tentativă de suicid la CONSTANȚA. O tânără s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră

1088
2
Tentativă de suicid la CONSTANȚA. O tânără s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră - 7972772-1388214847.jpg

Articole recomandate

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost anunțați că o persoană a căzut în Canalul Dunăre - Marea Neagră, sub podul din Medgidia. Sosiți la fața locului, au reușit să îi salveze viața tinerei căzute în apă. Se pare că femeia ar fi încercat să își pună capăt zilelor. Podul de la Medgidia este cunoscut sub numele de Podul Sinucigașilor.


Comentează știrea

noni
28 decembrie 2013
orasul acela e de vina

Cand vezi cum arata orasul si de cine e locuit, podul acela pare singura scapare. Cine nu intelege ce spun, e invitat intr-o mica excursie in Ali Baba pe strada Viilor si apoi prin imprejurimi, la piciorul podului la blocurile fantoma, la ceas la Imum, la silozuri, la pompieri, etc, etc...ceva de vis, o șerpărie plina scursuri...

medgidian
28 decembrie 2013
dezamagire

Dezamagirea e starea de spirit in orasul nostru de cand psd a acaparat puterea ! La tot pasul gunoaie , caini maidanezi , somaj si concedieri lipsa sperantei ! De cind caracatita rosie a pus mina pe orasul asta vice...ita a dat afara firma de salubrizare , a concediat masiv la Apollo , a distrus tot , a marit taxele , impozitele si pretul serviciilor publice ! A marit tariful taxei de habitat , a marit pretul gigacaloriei ! trebuie sa scapam de mafia psd-ista , vrem un oras liber de comunism si mafie de partid capusa !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Un finalist Master Chef S-A SINUCIS
Pagina a fost generata in 0.3589 secunde