Tentative de răpire, chiar din fața școlii: "O mașină a oprit în fața ei și câteva persoane au vrut să o tragă înăuntru"

3036
1
Tentative de răpire, chiar din fața școlii:

Articole recomandate

Tatăl unei fetițe, în vârstă de nouă ani susține că în ultimele zile trei tentative de răpire a copiilor au avut loc în fața unității de învățământ. Marius Scortea povestește că fetița lui a ajuns speriată acasă după ce, afirmă ea, o mașină a oprit în fața ei și câteva persoane au vrut să o tragă înăuntru.


Evenimentul s-a petrecut în fața unei școali din municipiul Arad, scrie arq.ro

Ba mai mult, un individ ar fi luat-o pe sus. Aceasta a reușit să scape și a fugit spre casă locuind în apropriere. Incindentul s-a întâmplat la ora 12.00 a zilei de marți.


Marius Scortea este părintele care a și postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care relatează cele întâmplate. Acesta nu înțelege de ce nu a intervenit nimeni.

De asemenea, Marius a declarat că a auzit că în urmă cu o zi același lucru li s-a întmplat altor doi elevi. Toți au vârsta de nouă ani. A fost anunțată și conducerea școlii. Acesta a postat mai multe mesaje pe Facebook printre care: "Am o rugăminte la toți prieteni sau cunoștințele mele sau alte persoane care au văzut sau auzit ceva. Vă rog să îmi scrieți pe privat".

Acesta mai susține că împreună cu alți părinți va merge astăzi la Poliție pentru a depune o plângere, scrie arq.ro



Comentează știrea

Dr. Huk
12 octombrie 2016
...

Ambulanța neagră a ajuns in Arad!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, la mâna lui Iohannis
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : ARDE O CASĂ DIN CONSTANȚA / UPDATE
Pagina a fost generata in 1.1185 secunde