Terorist al-Qaeda, descoperit la Cluj!

264
Terorist al-Qaeda, descoperit la Cluj! - hassine9edc57e08e-1352624852.jpg

Un tunisian în vârstă de 33 de ani a fost expulzat de autoritățile române pe motiv că ar fi susținător de temut al rețelei teroriste al-Qaeda.

Acesta este  acuzat de SRI că că "desfășura o serie de activități care constituiau riscuri și amenințări la adresa securității naționale. Era adept al ideologiei extremist-teroriste, a inițiat și permanentizat legături cu elemente radicale aflate în exteriorul României, acționând activ pe linia promovării în țara noastră a unor idei și materiale propagandistice, inclusiv în mediul virtual, în favoarea unei mișcări cu orientare extremist-teroristă, afiliată ideologiei al-Qaeda. În acest caz, a fost preocupat să dezvolte în România capacități de prozelitism și radicalizare a unor coreligionari", transmite evz.ro.


Hassine Mohamed Amine a fost dus de la Cluj la Arad unde a fost închis la un centru de imigrări de unde urmează să fie expulzat. Bărbatul nu avea  prieteni în Cluj și nici nu muncea. Își petrecea timpul în anurajul membrilor familie, iar duminica mergea la moschee, transmite sursa citată.

 

 

 Citește articolul integral

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : "Prinț" în România, "Țar" în Rusia?
Pagina a fost generata in 0.3345 secunde