Tigăi contrafăcute, descoperite într-un container sosit din China

313
O echipă mixtă formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrători vamali a efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, referitor la punerea în circulație de produse contrafăcute.
Containerul, controlat în data de 9 martie, în jurul orei 16, sosise pe adresa unei societăți cu sediul în județul Ilfov și era încărcat cu 800 de seturi de tigăi din fier teflonat, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.
Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au mai descoperit în același container 6.747 produse de uz casnic care nu fuseseră declarate. Bunurile descoperite, în valoare aproximativă de 187.000 lei, au fost reținute de lucrătorii vamali și lăsate în custodia comisionarului vamal.
Pe numele administratorului societății comerciale, un cetățean român domiciliat în București, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate și folosire de acte nereale la autoritatea vamală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4381 secunde