Țigări confiscate de la bișnițarii din cartierul Piața Chiliei

164
Țigări confiscate de la bișnițarii din cartierul Piața Chiliei - tigariconfiscatepolitiadefrontie-1404839951.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au tras pe dreapta, ieri dimineață, un autoturism despre care aveau informații că este utilizat pentru aprovizionarea cu țigări a bișnițarilor din piețele din municipiul Constanța. Spre ghinionul bișnițarilor, în urma acestei acțiuni au reușit să captureze, înainte de a ajunge pe piața neagră, mii de pachete de țigări, mărcile Ashima și Marble.

Concret, în jurul orei 10,00, polițiștii de frontieră au tras pe dreapta un Daewoo Cielo, în care se aflau doi constănțeni, de 61 și respectiv 37 de ani, care transportau 2.400 pachete de țigări (48.000 țigarete), netimbrate, marca Ashima.

Împreună cu cei doi indivizi, polițiștii au mers la domiciliul unuia dintre ei, din cartierul Piața Chiliei, unde au mai găsit 2.850 pachete de țigări (57.000 țigarete), netimbrate, mărcile Ashima și Marble. Bărbații au recunoscut că nu dețin documente legale pentru țigările pe care urmau să le comercializeze. De altfel, oamenii legii spun că țigările găsite la domiciliu erau pregătite deja pentru a fi împrăștiate prin oraș de îndată ce primul lot era distribuit.

Întreaga cantitate de țigări, estimată la 52.500 de lei, cât și mașina "cărăușilor" au fost confiscate. Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8059 secunde