Țigări de contrabandă și o armă neletală, descoperite de polițiștii tulceni

600

Articole de la același autor

Ieri, 2 martie, un echipaj format din polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localității Garvăn, județul Tulcea, un autoturism, în care se aflau doi cetățeni români, în vârstă de 29, respectiv 54 de ani, domiciliați pe raza județului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în autovehicul 10.000 țigarete (500 pachete), o armă neletală, tip pistol marca Beretta, un recipient cu gaz comprimat și un pachet cu bile, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente justificative.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 2.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar pistolul împreună cu recipientul cu gaz și bilele au fost înaintate către Serviciul Arme și Muniții din cadrul I.P.J. Tulcea.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor prin deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6408 secunde