Țigări electronice nedeclarate, depistate în portul Constanța Sud Agigea

137
Țigări electronice nedeclarate, depistate în portul Constanța Sud Agigea - img20220729wa0012-1659083209.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii vamali au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container, 6.860 țigări electronice, nedeclarate.


În data de 27.07.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat, în cooperare cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, controlul fizic asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China.


Conform documentelor prezentate, în container erau transportate diverse bunuri, destinate unei societăţi comerciale din Ucraina.
Procedând la efectuarea unui control amănunţit, s-a constatat că în interior se aflau 6.860 țigări electronice, cu conținut de nicotină, care nu au fost declarate la autoritatea vamală şi pentru care nu existau documente de provenienţă.


Bunurile sus-menţionate, în valoare de peste 340.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și folosirea de acte nereale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5862 secunde