Țigări și parfumuri contrafăcute, confiscate de jandarmii constănțeni

147
1
Țigări și parfumuri contrafăcute, confiscate de jandarmii constănțeni - tigari-1472119786.jpg
Jandarmii au surprins în Constanța, o persoană care oferea spre vânzare la "superofertă" și fără a îndeplinii condițiile prevăzute de lege, parfumuri contrafăcute.

Miercuri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, a surprins în Constanța, Gara Constanța, o persoană de 47 ani, din localitate care încerca să comercializeze parfumuri, cu inscripții identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulație, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Jandarmii au mai surprins în cadrul acțiunii punctuale de miercuri 24 august a.c, ora 18.00, din zona Gară, patru persoane cu vârste cuprinse între 39- 52 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă, 77 pachete cu 1540 țigări, fără timbre accizabile, inscripționate "Rothmans","Marble" și "Ashima".

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României

Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J Constanța, în vederea continuării cercetărilor. Jandarmii constănțeni recomandă cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ilegal și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile competente.

Comentează știrea

DtlHAnkKFWqpLYh
9 decembrie 2016
UYxqMHDGBzAqJKgET

aqXTiB ldgotzglwbrx, [url=http://vxleprywmeyc.com/]vxleprywmeyc[/url], [link=http://kqhvdwqzhbzy.com/]kqhvdwqzhbzy[/link], http://erzrjqksdxuc.com/

Pagina a fost generata in 1.2987 secunde