Tineri prinși cu zeci de grame de droguri, în stațiunile Mamaia și Vama Veche

235
Tineri prinși cu zeci de grame de droguri, în stațiunile Mamaia și Vama Veche - droguri-1525171250.jpg

Articole de la același autor

În perioada, 30.04-01.05, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Mamaia și Vama Veche, au surprins unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite și au schimbat direcția de mers. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. 


Asupra lor, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanță galben-verzui, șapte pastile de culoare roz și verde, trei pliculețe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui și galben-verzui, un plic cu pulbere albă,  două grindere metalice, un cântar și  mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.  


Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  Constanța,  în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8253 secunde