Concurs Tineri trimiși în judecată pentru trafic de droguri

474

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată a patru tineri pentru comiterea înfracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
Andrei Cristescu, zis "Oreste", de 27 de ani, din Constanța, a fost prins, la data de 3 februarie 2010, în timp ce vindea unui ofițer sub acoperire patru grame de canabis. Cercetările anchetatorilor au relevat că acesta avea drogurile de la Mihai Virgil Stan, zis "Mițu", de 25 de ani, pe care-l ajutase să comercializeze aproximativ 100 de grame de canabis. Când procurorii l-au luat la întrebări, stan a negat că drogurile i-ar fi aparținut, dând vina pe o altă persoană. Dosarul lui Stan și Cristescu a fost înaintat magistraților de la Tribunalul Constanța, care au stabilit prim termen de judecată pentru data de 17 mai.
Tot procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Virgil Geroge Bejan, de 22 de ani, din Tulcea, și Florin Machedon, de 23 de ani, din Constanța, după ce au fost prinși, în seara zilei de 23 martie, în timp ce încercau să vândă unui investigator sub acoperire 100 de grame de canabis. Tinerii au cerut în schimbul drogurilor suma de 3.200 de lei.
În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Vitrgil George Bejan au mai fost descoperite 600 de grame de canabis, ambalate în pungi din plastic.
Dosarul celor doi tineri a ajuns și el pe rolul Tribunalului Constanța, magistrații de aici stabilind prim termen de judecată pentru data de 1 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9715 secunde