Tinerii altoiți de mascații DIAS nu au depus plângeri la Poliție

187
1

Articole de la același autor

Niciunul dintre cei doi tineri implicați în altercația cu luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS), din cadrul Poliției Constanța, ce a avut loc, duminică dimineață, pe plaja Modern, nu a depus plângere împotriva polițiștilor. Precizarea a fost făcută de reprezentanții Poliției Constanța, în cursul zilei de ieri, după ce polițiștii Secției 3, în atenția cărora se află dosarul, i-au audiat pe luptătorii prezenți la incident, căci și pe cei doi tineri din tabăra adversă. 

Mai mult, potrivit anchetatorilor, apelul la 112 a fost dat de șeful de grupă din cadrul SAS, care conducea antrenamentul, după ce doi tineri dintr-un grup de opt persoane au blocat deplasarea echipei de polițiști care alergau, iar unul dintre ei a lovit un polițist. Mai mult, din declarațiile martorilor a reieșit că tinerii aveau asupra lor mai multe obiecte contondente. 

"În cauză se efectuează cer-cetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și loviri sau alte violențe. De ase-menea, a fost sesizată unita-tea de parchet competentă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța a dispus demararea de verificări, pentru a stabili dacă modul de intervenție al polițiștilor s-a derulat cu respec-tarea procedurilor legale în vigoare", au precizat reprezentanții Poliției.

Comentează știrea

Gigi
16 iulie 2013
Bravo Dias !

Pentru ce sa depuna plangere ? Nu au nici o vina Luptatori Dias , bine au facut , au ajuns niste terchea berche sa faca ei legea pe plaja ; sa amenintze cu sabia si telescopul ; Daca nu erau acesti luptatori ci niste oameni simpli ce sa intampla ? Educatia se face cu fortza nu cu vorba buna cand vine vorba de asa indivizi . Sa se faca razi mai dese din partea organelor de ordine , ca poate se nimerea un om simplu si vai de mama lui era . Felicitari Dias! Bravo voua ! Haina de politist nu trebuie calcata in picioare de niste scursuri ale societati. In America daca injuri un politist esti arestat pe loc, daca ameninti cu sabia esti impuscat ... Asa legislatie avem nevoie si in tzara asta bananiera. Sa vezi atunci respect pentru Politia Romana .

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Furt de fier vechi, în Albești
Pagina a fost generata in 1.3752 secunde