Tinerii care tâlhăreau femei pe stradă au fost lăsați în libertate

521
Cei cinci tineri din localitatea Năvodari care tâlhăreau femei pe stradă, smulgându-le poșetele, vor fi cercetați în stare de libertate.
În cursul zilei de luni, polițiștii au fost sesizați prin 112 că, în zona intersecției străzii Dispensarului cu bulevardul Aurel Vlaicu, Elena Mihaela Fleșaru, de 24 de ani, din Constanța, a fost deposedată prin violență, de o geantă. Tânăra avea în poșetă un portofel cu acte personale, un telefon mobil marca LG Shine, un telefon mobil Siemens A 50 și suma de 300 de lei, prejudiciul total fiind de 1.200 lei.
După săvârșirea tâlhăriei, atacatorii au fugit cu un autoturism Dacia 1310, al cărui număr de înmatriculare a fost reținut de trecători.
La scurt timp după ce au fost anunțați, polițiștii au găsit mașina respectivă în trafic, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în autoturism fiind identificați Titi Dumitru Leonte, de 18 ani, Andrei B., de 15 ani, Gheorghe Cristinel B., de 17 ani, Gabriel Condurache, de 21 de ani și Georgian Ionuț C., de 17 ani, toți din orașul Năvodari.
Din cercetări a rezultat că unii dintre ei au mai comis, luna aceasta, și alte tâlhării asupra a încă trei femei, Elena Olteanu, Simona Georgeta Buzelan și Cristina Mirela Ion, cărora le-au smuls poșetele sau telefoanele mobile, în timp ce se aflau pe stradă.
Ei au fost duși în arestul IPJ Constanța și au fost prezentați procurorilor, însă aceștia au decis că este mai bine să li se dea drumul acasă și să fie cercetați în stare de libertate pentru infracțiunile săvârșite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9608 secunde