TIR-uri "înțepenite" la Negru Vodă

417
Autoritățile bulgare au transmis informații privind reluarea traficului prin Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, începând de ieri dimineață. Au rămas în vigoare, însă, restricțiile privind traficul autovehiculelor cu tonaj ridicat: prin Punctele de Trecere a Frontierei Vama Veche și Negru Vodă nu pot trece camioanele cu capacitate mai mare de 10 tone; prin Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov nu pot trece camioanele cu capacitate mai mare de 3,5 tone.
De asemenea, Compania Națională de Administrare a Drumurilor a transmis o restricție de circulație pentru autovehiculele cu tonaj mare.
"Se permite continuarea drumului doar pentru TIR-urile care trebuie să ajungă la o destinație din județul Constanța. Celelalte staționează, deocamdată, în parcările din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă", a afirmat Marius Niculescu, purtător de cuvânt Garda de Coastă.
În prezent, la frontiera cu Bulgaria mai sunt blocate șapte autocamioane, care trebuie să ajungă la diverse firme din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4021 secunde