Tirul de terapie intensivă de la Timișoara s-a stricat. Opt pacienți în stare gravă, transferați de urgentă

326
Tirul de terapie intensivă de la Timișoara s-a stricat. Opt pacienți în stare gravă, transferați de urgentă - 62159218-1605692512.jpg
Cel puțin 8 pacienți cu COVID-19 care erau ventilați au rămas fără oxigen. S-a întâmplat la Timişoara, acolo unde, la nici două zile de la punerea în funcțiune, tirul de terapie intensivă de la Spitalul Municipal s-a stricat.


Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă a ajuns vinerea trecută la Spitalul Municipal din Timişoara, însa s-a defectat în dimineaţa zilei de miercuri. Este vorba despre tirul care iniţial a fost amplasat în curtea Spitalului Victor Babeş.


Pe data de 19 octombrie, instalaţia de încălzire a cedat, iar bolnavii au fost ţinuţi în frig o noapte intreagă. Unitatea a stat în service aproape o lună, după care a fost adusă la Spitalul Municipal.


În această dimineaţă, în jurul orei 6:00, au apărut noi probleme tehnice, mult mai grave. Potrivit primelor informații, în unitatea de terapie mobilă erau 8 bolnavi, 3 dintre ei au fost duşi în secţia ATI a Spitalului Municipal Timişoara, iar 5 au fost transferaţi la Spitalul Judeţean.


Sursa Digi24


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.724 secunde