Tot mai mulți constănțeni își pun capăt zilelor! O nouă tragedie la Cumpăna

332
2
Tot mai mulți constănțeni își pun capăt zilelor! O nouă tragedie la Cumpăna - totmaimulticonstanteniisipuncapa-1433689790.jpg

Articole de la același autor

În ultima perioadă, în județul Constanța, tot mai multe persoane și-au încheiat socotelile cu viața. Alarmant este faptul că o mare parte din cei care au decis acest lucru se aflau la o vârstă fragedă. Ultimul caz a fost înregistrat, sâmbătă după-amiază, în localitatea constănțeană Cumpăna.

O tânără de 22 de ani și-a pus ștreangul de gât, însă totul este încă un mister. Nimeni nu știe ce a determinat-o pe aceasta să se sinucidă. Georgiana avea 22 de ani, era make-up artist și locuia împreună cu familia. Sâmbătă după-amiază, tânăra a plecat la bunicii ei și nu s-a mai întors. Pentru că nu răspundea la telefon, rudele au început să se îngrijoreze și au pornit căutările. În scurt timp, Georgiana a fost găsită în podul casei bunicilor cu ștreangul de gât. Apropiații săi i-au tăiat imediat funia și au sunat la 112, în speranța că tânăra va putea fi salvată. Un echipaj al ambulanței, dar și polițiștii din localitate s-au deplasat imediat la adresa indicată. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Apropiații fetei spun că aceasta nu avea probleme și nu își pot imagina ce a determinat-o să recurgă la acest gest extrem. Oamenii legii spun că tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio.

Listă neagră

Tragedia vine după ce, joi, o femeie din Agigea s-a sinucis. Victima, de 48 de ani, și-a pus ștreangul de gât în podul casei, ea fiind descoperită chiar de fiul ei. Miercuri, o adolescentă de 13 ani a vrut să se spânzure, dar a fost salvată la timp de părinți. În cursul săptămânii trecute, o altă adolescentă de 16 ani s-a aruncat în canalul Dunăre Marea Neagră. Tânăra a lăsat un bilet de adio în care specifica că nu mai suportă sărăcia. Alți doi indivizi au amenințat că se aruncă în gol de la înălțime, ambii având probleme în familie.

Depresie…

Specialiștii spun că cei care decid să își pună capăt zilelor suferă de depresie în formă avansată.

"Un astfel de gest este determinat de anumite cauze, respectiv experiențe mai puțin fericite, greutăți financiare, decepții. Nu este un gest pe care îl întâlnim la persoanele vesele. Astfel de persoane sunt aparent deschise, ele își consumă existența în interior. Participă la viața socială la modul superficial și nu împărtășesc sentimentele și gândurile pe care le au. Gestul poate să fie anunțat sau nu și asta nu înseamnă doar să spună că își va lua viața. Aceste persoane au un aspect vestimentar neîngrijit, tulburări de somn și alimentație, nu mai participă la întâlniri sau lipsesc de la școală. Apropiații ar trebui să observe schimbările și să intervină la timp", a declarat psiholog Roxana Onea.

Comentează știrea

ismail / brussel
8 iunie 2015
prima simtoma adreseazate !

Ori ce simtoma trebui adresata indiferent de durere sau tip psiholigic depresiile apar din causa stresului stresul este singurul dusman al antregului corp poti scapa de stres plimbare an natura si lasati mintea odignita alta modalitate muzica vrabiilor eu cred ca orcui poate sa se antampla dupa filozofia mea ar trebui sa ne bucuram de viata si libertate sa ne punem an viata unei persoane handicap mut surd ce nar da acel om !!!

catalin
8 iunie 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0378 secunde