TRAFIC DEVIAT în stațiunea MAMAIA / Vezi pe unde și în ce perioadă

199
TRAFIC DEVIAT în stațiunea MAMAIA / Vezi pe unde și în ce perioadă - 10iuliemamaiatraficpasarelasatva-1404982509.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța și SC Polaris M Holding SRL anunța că în primele zile ale săptămânii viitoare, mai precis în perioada 14 - 16 iulie, traficul rutier pe Bulevardul Mamaia, în stațiune, în dreptul pasarelei "Val Retro" va fi deviat. Măsura este luată întrucât urmează să fie montate elementele ornamentale de pe tablierul pasarelei pietonale respective. 
Traficul va fi deviat după cum urmează: pe sensul dinspre Constanța spre Năvodari se deviază traficul rutier pe lângă piciorul pasarelei, prin zona stației de taxi, cu ieșire în sensul giratoriu; dinspre Năvodari spre Constanța, se deviază traficul rutier din sensul giratoriu pe lână piciorul pasarelei prin zona de parcare de pe malul lacului Siutghiol cu ieșire în Bulevardul Mamaia. 
Restricțiile de circulație din zona hotelului Rex vor fi semnalizate și marcate în conformitate cu prevederile Codului Rutier și legislația în vigoare, au anunțat autoritățile. "Ne cerem scuze pentru inconveniențele care decurg din efectuarea acestor lucrări, dar sperăm că acestea vor fi în interesul dezvoltării turismului în stațiunea Mamaia", a transmis ing. Constantin Schiller, director Departamentul Structuri Metalice din cadrul Polaris M Holding.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Cultură-Educație : Începe Carnavalul Mamaia 2014!
Pagina a fost generata in 1.247 secunde