Trafic restricționat la punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria

149
Trafic restricționat la punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria - traficrestrictionatlafrontieradi-1471954428.jpg
Poliția de Frontieră Bulgară a informat Garda de Coasta, prin intermediul Punctului Comun de Contact de la Giurgiu, că în perioada 24.08.2016-31.08.2016, autoritățile de frontieră bulgare vor restricționa temporar traficul pe o arteră de control a Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra-Ostrov, pentru montarea unor cântare fixe în infrastructura punctului. 


Astfel, în această perioadă, traficul se va desfășura numai pe o singură bandă din două pe sensul de ieșire din România, respectiv pe două benzi din trei pe sensul de intrare în România. 


Pentru a evita eventualele aglomerări în acest punct de trecere a frontierei, recomandam conducătorilor auto să foloseasca celelalte puncte de trecere a frontierei de pe raza județului Constanța, P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Vama Veche.


Conducerea Gărzii de Coastă a dispus măsurile necesare aflate în competența instituției pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră și folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configurației punctelor de trecere a frontierei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4852 secunde