TRAFIC RESTRICȚIONAT PE AUTOSTRADA SOARELUI

345
TRAFIC RESTRICȚIONAT PE AUTOSTRADA SOARELUI - auto-1617886911.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, joi, 8 aprilie, până la ora 18:00, circulația este restricționată pe prima bandă pe Autostrada A1 București - Pitești, pe sensul către Capitală, între kilometrii 76 și 75, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, pentru efectuarea de reparații asfaltice.

Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență pe sensul către Deva, între kilometrii 264 și 265, pe raza localității Cristian, județul Sibiu, pentru efectuarea lucrărilor de reparație la tunel, iar pe sensul către Sibiu, la kilometrul 272+800 metri, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, pentru lucrări de reparație a rosturilor de dilatație.

Până la ora 16:00, pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, este oprită circulația pe banda a doua, pe tronsonul kilometric 150 – 154, pentru schimbarea parapetului median.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7343 secunde