Trafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei!

117
Trafic restricționat temporar pe teritoriul Ungariei! - fbimg1477916286206696x418-1526641765.jpg

Articole recomandate

Autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea că în perioada 19.05.2018 ora 23.00 (ora României) - 21.05.2018 ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei, este restricționată circulația automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, deoarece credincioșii catolici sărbătoresc Rusaliile.


În această perioadă, șoferii automarfarelor vor staționa în parcările special amenajate, până la încheierea restricției de circulație pe drumurile publice în țara vecină.


La reluarea traficului pentru autovehiculele de mare tonaj, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului și folosirea la maxim a capacității punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport.


Precizăm faptul că în intervalul orar menționat, traficul de călători și autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfășura în condiții normale. 


Polițiștii de frontieră români cooperează cu autoritățile de frontieră din Ungaria, în vederea stabilirii măsurilor comune necesare asigurării unui control operativ pentru acest tip de mijloace de transport.


Poliția de Frontieră recomandă șoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt. De asemenea, recomandam consultarea aplicației Trafic on-line pentru autoturisme și autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație on-line prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4252 secunde